METODE DE PLATĂ

Înainte de finalizarea comenzii, vi se va solicita să alegeţi metoda de plată pe care o preferaţi. In perioada Starii de Urgenta, pentru a ajuta la eforturile de a opri raspandirea virusului COVID-19, puteti alege doar o singura metoda de plata:

Card de credit sau debit – plată online

Plata prin card de credit sau debit nu se efectuează de către BRADET, ci prin MobilPay. Dacă alegeţi să plătiţi comanda cu card de credit, veţi fi transferat la site-ul Mobilpay şi vi se va solicita să completaţi detaliile privind metoda de plată. Formularul este scurt, iar procesul se derulează rapid. După completarea formularului primiţi confirmarea pentru comandă şi plată atât de la BRADET, cât şi de la Mobilpay.

Nu se aplică taxe suplimentare!

 

POLITICA DE LIVRARE

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Loc. Bradet şi ajung la destinaţie în interval de 1-3 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru înainte de ora 14:00 sunt expediate a doua zi şi ajung la destinaţie în următoarea zi lucrătoare. Comenzile înregistrate după ora 14:00 ajung la destinaţie în interval de maxim 3 zile lucrătoare. Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.

Perioada de valabilitate a produselor livrate nu va depăși cel mult 1/3 din perioada maximă de valabilitate.

Costuri şi metode de transport

Produsele sunt livrate prin distributie proprie.

Comanda minima pe site este de 50 lei.

Nu se vor aplica costuri de trasport. Livrarea este gratuita.

Main Menu